现在的位置:首页 > 备品备件

[返回]Other Technical Products


备品备件介绍

   Produkte të tjera teknike
   Ne gjithashtu shpërndarjen e produkteve të tjera nga furnizuesit tanë japoneze që prodhojnë produktet e tyre.

   Hasegawa Iron Works
   Hasegawa themeluar në vitin 1950, dhe ka prodhuar Paper Making Machine Bimët dhe accessories.Beside linjë tonë produkt për treg letra, ne kemi përqëndruar në furnizimin me thithje Rolls në tregjet jashtë shtetit.

   DUSH oshilator
   Dush wire oshilator të pastër dhe të ndihen në çdo pjesë, dhe I përbërë dush tub me pastrim dush nozzles, oscillating motorike dhe rrëshqitje paisje e cila I mbuluar me llak tela tërë dhe mendonin gjerësi.

   Rrotullon thithje
   Thithje Rolls janë rrotullon të mëdha në letër duke e bërë makinat, dhe Hasegawa thithje Rolls janë furnizuar me end-userave & prodhues I madh makinë në Japoni dhe shpimin e kapaciteteve overseas.Hasegawa makinë kanë max. O.D. 1.500 mm dhe max Drilling Length 7.500 mm, por ato janë duke u zhvilluar për të rritur kapacitetet e më shumë për kërkesat masë më të madhe.

   Shinko Inxhinierike Co, Ltd
   Shinko Inxhinierike është një nga Kobe Steel Group, dhe ata janë të përqëndrohen për të furnizuar në fushën e transmetimit të energjisë.

   OILFLEX
   Shinko Oilflex është variabël kontrolli shpejtësia tufë për detyrë të rëndë dhe kërkesat e larta çift rrotullues, dhe përdoret për kontrollet e shpejtësisë tifoz, kaldaja dhe sistemi cogeneration.

   Fluid COUPLINGS
   Shinko Fluid bashkim transferta pa probleme dhe elastically të fillojë të nxitur palët, dhe përdoren për sistemin transportues, tren dhe dizel, etj.

   Korporata Watanabe
   Watanabe Corp themeluar që nga viti 1937, dhe është përqendruar për të furnizuar me porosi bërë dhe tifozëve të madhe madhësia dhe për t'I dhënë fund blowers-marrësit dhe përdoruesit makinë në Japoni dhe jashtë. Tifoz & ventilator

Copyright © 2010 盛德宝国际贸易有限公司 版权所有 最佳浏览效果 建议使用IE6.0 以上版本浏览器 1024*768分辨率
备案号: 鲁ICP备16046154号-1  技术支持:青岛联科时代